Školský aktovkový set Ralph
  • Balenie
Školský aktovkový set Ralph

Školský aktovkový set Ralph

1522958
Tovar nie je k dispozícii
71,75 €

Namiesto 85,72 €

S DPH

Balenie obsahuje

 

Šesťdielny školský aktovkový set obsahuje: anatomický batoh, 1 poschodový peračník, sáčok na cvičky, box na zošity A4, box na zošity A5, peňaženka na krk.

Popis jednotlivých položiek setu:

1. Kvalitné, ergonomický a veľmi odolný školský batoh je vybavený reflexnými prvkami a anatomicky tvarovanými chrbtom s pevnou konštrukciou. Vnútorné usporiadanie batohu: Skladá sa z 3 priestranných komôr opatrených pevnými zipsy, kam sa pohodlne zmestia všetky školské pomôcky. Pevná vnútorná prepážka prehľadne rozdeľuje vnútorné usporiadanie. Hrudný pás - pre optimálne rozloženie záťaže na chrbte s možnosťou nastavenia popruhov podľa výšky dieťaťa. Pri celkových rozmeroch 370 x 320 x 220 mm váži batoh len 1 kg. Objem aktovky je 17 l. Nosnosť 6 kg.

2. Školský peračník jednoposchodový, prázdny s dvoma chlopňami, o rozmere š.195 x V.35 x h.130mm

3. Školský sáčok na cvičky vhodný pre žiakov 1. stupňa ZŠ vyrobený z pevného, ​​kvalitného materiálu. Rozmer vrecka na prezúvky 440 x 320mm.

4. Boxy na zošity, knihy a ďalšie školské pomôcky vo formáte A4 a A5. Boxy sú laminované, lesklé s gumou.

5. Školská peňaženka na krk s rozmerom 126x80mm so šnúrkou s plastovým bezpečnostným uzáverom. Zapínanie na suchý zips, 5 vnútorných vreciek, v zadnej časti je priehľadné vrecko na preukaz. Materiál je vodeodolný.

Určenie
pre dievčatá
Určené pre
1. stupeň ZŠ
Produkt bol pridaný na zoznam prianí
Produkt bol pridaný na porovnanie.